FAKÜLTEMİZ SEMİNER PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 08 Aralık 2016, 17:00:00 - 18:00:00

İletişim Fakültesinde Güz Dönemi fakülte seminerleri ilginç konu ve konuklarıyla devam ediyor. Merkez Yerleşke A Blok 104 no’lu salonda, Perşembe günleri 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilmekte olan seminerler akademisyenlere, idari personele ve öğrencilere açık olarak gerçekleştiriliyor. Seminerlerde öncelikli sunumlar bölüm başkanları tarafından yapılıyor. Yıl boyunca fakültenin bütün öğretim elemanlarının, çalışma konuları ve gündem konularını dikkate alarak yapacakları sunumların yanı sıra zaman zaman üniversite dışından konukların da davet edilmesi planlanmaktadır.

İletişim Fakültesi seminer dizisinin bugünkü konuğu Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. İ. Arda Odabaşı. Seminer 17.00-18.00 saatleri arasında Merkez Yerleşke A Blok 104 no’lu salonda gerçekleşecek. Konu ise Osmanlı İmparatorluğu’nda Basın Meslek Örgütleri olarak belirlendi.

Eklenme Tarihi : 08 Aralık 2016