İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ HAKKINDA

Eklenme Tarihi : 21 Ekim 2016

Fakültemiz öğrenci temsilciği seçimleri, 25 Ekim (Salı) tarihinde saat 14:00’te 227A no'lu derslikte yapılacaktır.

Önemli Not: Seçim günü öğrencilerimizin, öğrenci kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur. Her öğrencimiz yalnızca kendi sınıfı için oy kullanacak ve sandıklar saat 15:00’te kapanacaktır.

ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Aday öğrencilerimizin isimlerini en geç 24 Ekim (Pazartesi) saat 12:00’ye kadar bölüm araştırma görevlilerine yazdırmaları gerekmektedir.

Adaylık Şartları:

a) İlgili fakülte, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksekokulu veya enstitünün kayıtlı öğrencisi olması,

b) Siyasi parti organlarında ve siyasi olarak taraf oluşumlarda üye veya görevli olmaması,

c) Yükseköğretim kurumundan uzaklaştırılmasını gerektiren yüz kızartıcı bir suç işlememiş olması,

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,

e) En az 2.00 not ortalamasına (Yeni kayıt yaptırmış öğrencilerin ise en az 75 OÖB Puanına) sahip olması gerekir.

Öğrencilerin aday olma koşullarını taşımadıkları tespit edildiğinde, seçilmiş olsalar bile, görevinden çekilmiş kabul edilir ve yerine birinci yedek üye seçilmiş sayılır.

Ayrıntılı bilgi için, aday öğrencilerimizin Öğrenci Konseyi Yönetmeliğini incelemeleri gerekmektedir.